U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Vloerrenovatie door specialisten

Kan uw vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere vloer is uniek, daarom komen wij eerst bij u thuis langs om naar uw wensen te luisteren. Onze specialisten kunnen u tevens voorzien van een deskundig advies. Veel mensen denken dat renovatie alleen geschikt is voor ‘oude’ massieve houten vloeren. Dit is niet waar, renovatie van andere soorten (houten)vloeren is tegenwoordig ook mogelijk. Een oude vloer met een nieuwe uitstraling zorgt voor een frisse indruk van uw woning.

Renovatie van verschillende soorten vloeren

U kunt bij ons terecht voor de renovatie van verschillende soorten vloeren. Wij zijn veelzijdig en hebben dus ook voor uw beschadigde vloer een passende oplossing. U kunt bij ons terecht voor:

  • Intensief reinigen houten vloeren
  • Schuren en afwerken houten vloeren
  • Slijpen en polijsten natuursteen vloeren
  • Traprenovatie

Wij raden u af om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Onze specialisten zijn breed opgeleid en weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Wij zorgen ervoor dat het resultaat altijd naar uw wens is.

Renovatie van uw vloer

Als uw vloer (ernstig) beschadigd is kunnen wij u een oplossing bieden. Als u een specialist van ons inschakelt hoeft u uw vloer vaak niet in zijn geheel te laten vervangen. Renovatie is in de meeste gevallen dé manier om uw originele vloer te behouden. Wij beschikken over de juiste middelen voor het uitvoeren van renovaties. Uw vloer zal er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitzien. Onze specialisten zorgen ervoor dat u zelf geen omkijken heeft naar de werkzaamheden en u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Wilt u weten of uw vloeren geschikt zijn voor renovatie? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen graag naar u toe om de verschillende mogelijkheden toe te lichten.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optie)

Het onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)