U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Uw specialist in vloeronderhoud

Om uw vloer in mooie en goede staat te houden is regelmatig vloeronderhoud belangrijk. Om eventuele krassen en andere lelijke plekken in uw vloer te voorkomen raden wij u aan om vuil, zoals zand en steentjes, snel op te vegen. Eventuele slijtage of andere mankementen aan uw vloer kunt u in de meeste gevallen niet zelf oplossen. Schakel daarom altijd een specialist in die uw vloer kan onderhouden. Deze weten precies op welke manier ze uw vloer moeten onderhouden, elke vloersoort is immers anders. Daarnaast zorgt het regelmatige onderhoud voor een merkbaar langere levensduur van uw vloer.

Onderhoud van uw vloeren

U kunt al meer dan tien jaar bij ons terecht voor vloeronderhoud. Van het schuren van uw houten vloer tot het slijpen van uw natuurstenen vloer, onze specialisten weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Met behulp van professionele gereedschappen en de juiste kennis zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Onze specialisten hebben onder andere jarenlange ervaring met het onderhoud van onder andere:

 • Stenen vloeren
  Natuursteen, hardsteen en marmer
 • Houten vloeren
  Massieve houten plankenvloer
  Lamelparket
  Multiplank

  Visgraat

Ook úw vloer kunnen wij onderhouden. Vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wie weet ziet uw vloer en dan binnen de kortste keren ook weer als nieuw uit.

Periodiek vloeronderhoud

Zoals wij eerder al aangaven kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van vloeronderhoud. Dit kan uiteraard eenmalig, maar u kunt bij ons ook een meerjarenplan voor vloeronderhoud afsluiten. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw vloer volgens een vast programma in conditie blijft. Uw vloer zal langer mee gaan en zijn eigenschappen behouden. Wilt u ook dat uw oude vloer weer in perfecte staat verkeerd? Schakel dan de onze vloerspecialisten in. Wij zijn u graag van dienst in de regio Krimpen aan den IJssel.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optie)

Het onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)