Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Vloeronderhoud Rotterdam

Voor vloeronderhoud schakelt u natuurlijk een specialist in de omgeving van Rotterdam in. U neemt dan contact op met Alblas Vloeren. Onze specialistische medewerkers hebben namelijk al jarenlange ervaring op het gebied van het leggen, onderhouden en renoveren van diverse vloeren en weten dat elke vloer en elke ruimte anders is; daarom voorzien we u altijd van een service en advies op maat.

Vloeronderhoud door Alblas Vloeren in de omgeving van Rotterdam

Betreffende vloeronderhoud zijn wij werkzaam in de wijde omgeving van Rotterdam. Denk hierbij aan Krimpen aan den IJssel, Schoonhoven en Dordrecht. Wij kunnen vloeronderhoud verrichten voor veel verschillende soorten vloeren. Zo kunnen we houten vloeren lakken en oliën om de glans te behouden en slijtage te voorkomen. Ook kunnen we stenen vloeren zoals vloeren van marmer onderhouden. Ook voor het onderhoud van kunststof vloeren, zoals vloeren van PVC, laminaat, epoxy, vinyl, rubber en linoleum bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw vloer laten reinigen

Naast dat we vloeronderhoud verzorgen voor verschillende vloeren in de omgeving van Rotterdam, kunt u bij ons ook terecht voor de reiniging van vloeren. Wij zorgen ervoor dat de vloer weer vlekkeloos schoon wordt. Met periodiek onderhoud verlengen we de levensduur van uw vloer. Natuurlijk kunt u daar zelf ook aan bijdragen; door dagelijks de vloer goed te reinigen en te behandelen. Meer weten over vloeronderhoud door Alblas Vloeren in de omgeving van Rotterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180 – 55 09 89.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl