U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Laat uw vloer schuren door een specialist

Door de jaren heen slijt de toplaag van een houten vloer of parketvloer. U kunt bij ons terecht voor de renovatie van uw vloer. De eerste stap om uw vloer weer terug in topconditie te krijgen begint bij het schuren van uw vloer. Onze specialisten kunnen u een advies op maat geven en leveren u altijd een uitstekende service. Schakel Alblas Vloeren vandaag nog in voor het schuren van uw vloer. In de regio Krimpen aan den IJssel zijn wij u graag van dienst.

Uw vloer weer in topconditie

Het schuren van uw vloer is één werkzaamheid die uitgevoerd moet worden tijdens de renovatie van uw vloer. Wij hebben vakmannen in dienst die gespecialiseerd zijn in het schuren van vloeren. Al enkele jaren maken wij bij het schuren van parketvloeren en houten vloeren gebruik van professionele stofzuigunits. Voordat wij uw vloer opnieuw kunnen afwerken dient deze volledig kaal geschuurd te worden. Na het schuren van uw vloer zullen andere werkzaamheden uitgevoerd worden zoals polijsten, lakken en/of oliën.

Wilt u uw vloer laten schuren? Of een advies ontvangen van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, maar u kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optie)

Het onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)