U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van uw vloeren.

Uw vloer reinigen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van nieuwe vloeren. Wij onderhouden en reinigen ook diverse vloeren. Met dagelijks onderhoud zorgt u er zelf voor dat deze soorten vloeren in goede staat blijven. Daarnaast raden wij u aan om voor het behoud van uw vloer een onderhoudsplan op te stellen.

Periodiek onderhoudsplan

Wij kunnen uw vloer aan de hand van een onderhoudsplan onderhouden. Onze specialisten weten precies op welke manier uw vloer gereinigd moet worden. Wij beschermen en onderhouden uw vloer op vakkundige wijze met de juiste middelen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het onderhouden van vloeren en maken onze specialisten gebruik van moderne technieken. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw vloeren de behandeling krijgen die ze verdienen. En: wij bieden dit niet alleen aan om de levensduur van uw vloer te verlengen. Vloeronderhoud zal ook een bijdrage leveren aan de uitstraling van uw woning.

Geef uw vloer een tweede leven en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van vloer reiniging in de regio Krimpen aan den IJssel.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optie)

Het onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)