U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Bescherm uw vloer met lak

Nadat uw vloer volledig kaal is geschuurd dient er een beschermlaag aangebracht te worden. Dit kan onder andere met lak. De keuze van uw lak is mede afhankelijk van de soort vloer, de huidige beschermlaag, de smaak van de klant en het gewenste onderhoudsgemak. Watergedragen lakken zijn al een aantal jaren verplicht. Ondanks het feit dat lak hierdoor minder populair werd, kunt u er nog steeds voor kiezen om uw vloer van een watergedragen lak te voorzien. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een lange bescherming.

Uw vloer lakken

Het lakken van een vloer vergt echte deskundigheid, als de lak niet nauwkeurig wordt aangebracht kunnen er vlekken ontstaan. Bij Alblas Vloeren kunt u rekenen op specialisten die beschikken over jarenlange ervaring. Schakel ons daarom in voor het lakken van uw vloer. Wij zorgen ervoor dat uw vloer een nieuwe uitstraling krijgt en weer in goede staat verkeert. Deze beschermingslaag zorgt ervoor dat uw vloer stabiel en veilig is.

Wilt u uw vloer opnieuw laten lakken? Of wilt u meer informatie ontvangen van een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. In Krimpen aan den IJssel en omgeving kunt u op ons rekenen.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optie)

Het onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)