Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Renovatie houten vloer

De renovatie van uw houten vloer laat u natuurlijk het liefst over aan een specialist die werkzaam is in de omgeving van Rotterdam, Alblasserdam en Ridderkerk. U wilt verzekerd zijn van een vakkundige uitvoering, zodat u nog lang kunt profiteren van uw houten vloer. Is uw houten vloer beschadigd of mist deze de glans? Dan is het niet direct nodig om een nieuwe vloer te laten leggen. Laat deze renoveren door Alblas Vloeren; dan ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Renovatie van de houten vloer van uw woning in Rotterdam brengt de glans terug

Een houten vloer heeft een luxueuze uitstraling. Echter kan het gebeuren dat, door intensief gebruik of na verloop van tijd, uw houten vloer de toplaag verliest. Is dit het geval, dan kunt u Alblas Vloeren inschakelen voor een renovatie van uw houten vloer. De toplaag van uw houten vloer verslijt na verloop van tijd. Om deze weer opnieuw aan te brengen, wordt uw vloer eerst geschuurd. Daarna kan er een nieuwe lak aangebracht worden die bescherming biedt. Naast een glanzende lak, kunt u ook kiezen voor een matte lak. Deze geeft de vloer een natuurlijke uitstraling.

Ons werkgebied

U vindt onze showroom, met al onze vloeren die we bij u kunnen leggen, in Krimpen aan den IJssel. Als het gaat om de renovatie van een houten of andere vloer, zijn wij werkzaam in de wijde omgeving van:

  • Rotterdam
  • Alblasserdam
  • Ridderkerk

Denk ook aan Schoonhoven, Capelle aan den IJssel en Dordrecht. Weten of we de renovatie van uw houten vloer bij u thuis kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0180 – 55 09 89.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl