Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Renovatie houten vloer

De renovatie van uw houten vloer laat u natuurlijk het liefst over aan een specialist. U wilt verzekerd zijn van een vakkundige uitvoering, zodat u nog lang kunt profiteren van uw houten vloer. Is uw houten vloer beschadigd of mist deze de glans? Dan is het niet direct nodig om een nieuwe vloer te laten leggen. Laat deze renoveren door Alblas Vloeren; dan ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Renovatie van uw houten vloer brengt de glans terug

Een houten vloer heeft een luxueuze uitstraling. Dit komt mede door de glans. Echter kan het gebeuren dat, door intensief gebruik of na verloop van tijd, uw houten vloer de glans verliest. Is dit het geval, dan kunt u Alblas Vloeren inschakelen voor een renovatie van uw houten vloer. De glans kan verloren gaan doordat de toplaag van uw houten vloer na verloop van tijd verslijt. Om deze weer opnieuw aan te brengen, wordt uw vloer eerst geschuurd. Daarna kan er een nieuwe lak aangebracht worden die bescherming biedt en uw vloer weer laat glanzen als nooit tevoren.

Ons werkgebied

U vindt onze showroom, met al onze vloeren die we bij u kunnen leggen, in Krimpen aan den IJssel. Als het gaat om de renovatie van een houten of andere vloer, zijn wij werkzaam in de wijde omgeving van Rotterdam. Denk aan Schoonhoven, Capelle aan den IJssel en Dordrecht. Weten of we de renovatie van uw houten vloer bij u thuis kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0180 – 55 09 89.

 

 Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl