U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Uw specialist op het gebied van PVC vloeren

Wij kunnen naast houten vloeren en laminaat ook PVC vloeren leveren en plaatsen. PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en hebben een lange levensduur. Steeds meer klanten informeren naar de mogelijkheden op het gebied van PVC. Er worden namelijk eisen gesteld aan de ondervloer, deze moet vlak en niet indrukgevoelig zijn. Wij raden u daarom aan om uw PVC vloer door een specialist te laten leggen. Onze vakmannen hebben ervaring en zijn speciaal opgeleid om vloeren te leggen. Daarnaast kunnen wij al uw vragen op het gebied van PVC vloeren voor u beantwoorden.

Onderhoud van PVC

Veel klanten vergeten hoe belangrijk het onderhouden van een vloer is. Ook een PVC vloer dient u goed te onderhouden. Na het leggen van uw vloer kunt u ervoor kiezen om uw vloer planmatig te laten onderhouden. Wij zullen dan eerst uw vloer met een neutraal reinigingsproduct en polijstende pads reinigen. Daarna wrijven wij de vloer op. U kunt er ook voor kiezen om een extra beschermingslaag aan te laten brengen. Dit is echter afhankelijk van de ruimte waarin de vloer zich bevindt. Wij bieden u de volgende opties aan als het gaat om bescherming:

  • Polymeer bescherming op PU basis
  • Coating 2 componenten Poly Urethaan
  • Anti-Slip coating

Met goed onderhoud zorgt u ervoor dat uw vloer en de beschermlaag in conditie blijven. Slijtage zal worden tegengegaan en uw vloer gaat langer mee. Vraag onze specialisten in Krimpen aan den IJssel naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl