Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Parket renoveren prijs

Ligt uw parket al een tijdje in uw woning, en heeft deze de glans verloren, laat deze dan renoveren voor een scherpe prijs bij Alblas Vloeren. U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit, maar ook van een scherpe prijs. U wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wij bieden u altijd een uitermate gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Uw parket laten renoveren voor een scherpe prijs

Als uw parket al een tijdje in uw woning ligt, en er niet zo mooi meer uit ziet, is het van belang om deze te laten renoveren; dit kan voor een scherpe prijs bij Alblas Vloeren. Onze specialisten weten dat elke vloer anders is en geven elke vloer dus ook een eigen behandeling. Op elk parket of houten vloer zit een toplaag, die na verloop van tijd en na intensief gebruik kan slijten. U kunt de vloer niet zomaar opnieuw lakken; deze moet eerst geschuurd worden. Daarna kunnen we uw vloer lakken en oliën om de toplaag, en daarmee de glans, te kunnen herstellen.

Ons werkgebied

U kunt bij ons terecht voor het laten renoveren van uw parket voor een scherpe prijs. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven en zijn werkzaam in de omgeving van Zoetermeer, Dordrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Gouda, Schiedam en Rotterdam. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 0180 – 55 09 89.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*
Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl