Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Onderhoud marmeren vloer

Onderhoud van een marmeren vloer vereist veel specialisme en de juiste apparatuur. Het is een vak apart, en daarom schakelt u de specialisten van Alblas Vloeren in. Onze specialisten zijn namelijk erg breed opgeleid en hebben jarenlange ervaring waardoor we u een betrouwbare service kunnen bieden. Bij ons bent u dus zeker aan het juiste adres voor het onderhoud van uw marmeren vloer.

Onderhoud van uw marmeren vloer: breng de glans terug

Marmer is een natuurproduct, daarom is geen enkele marmeren vloer hetzelfde. Het is daarom van belang om een specialist in te schakelen die hier verstand van heeft. Zo kan de unieke en luxueuze uitstraling van uw vloer behouden worden. Marmer staat bekend om de prachtige glans, maar naar verloop van tijd kan deze glans wat dof worden. Door uw marmeren vloer te onderwerpen aan periodiek onderhoud, wordt deze glans behouden. Uw vloer kan weer jaren mee na een behandeling door onze specialisten!

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wij adviseren u graag over de juiste manier van onderhoud van uw marmeren vloer. We houden hierbij rekening met uw situatie en uw budget. Op deze manier stellen we een onderhoudsplan op en kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer goed onderhouden wordt. We zijn werkzaam in de omgeving van Groot Rotterdam en alle omliggende steden. Kom langs in onze showroom of bel naar 0180 – 55 09 89 om de mogelijkheden te bespreken.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl