U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Vloer van natuursteen

Als u een vloer van natuursteen in uw woning heeft, kies dan bij het onderhoud en de renovatie voor Alblas Vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van natuursteen. Een vloer van natuursteen geeft de ruimte een mooie en natuurlijke uitstraling. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw natuursteen vloer langer mooi te houden. Natuursteen is er in vele verschijningsvormen, marmer en travertin zijn de meest bekende soorten. Een van de voordelen van natuursteen is het feit dat het gemakkelijk te combineren is met vloerverwarming, doordat natuursteen in tegenstelling tot hout nauwelijks werkt.

Onderhoud van natuursteen

Het is van groot belang dat u een natuurstenen vloer regelmatig laat onderhouden. Hiervoor kunt u onze vloerspecialisten inschakelen. Deze hebben jarenlange ervaring met het renoveren en reinigen van natuursteen. Zo zult u altijd de kwaliteit van uw vloer behouden en ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. Bij het onderhouden van uw natuurstenen vloer onderscheiden wij renovatie en periodiek onderhoud. Als wij uw vloer renoveren zullen wij uw vloer vlakken, slijpen, polijsten en impregneren. Wanneer u ervoor kiest om uw vloer periodiek door ons te laten onderhouden zullen wij deze voor u polijsten en voorzien van een steenglans behandeling.

Onderhoudsproducten

Nadat de vloer is opgeknapt hebben we voor u de juiste onderhoudsproducten zodat u de vloer in conditie kunt houden

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van het onderhouden of renoveren van een natuurstenen vloer. Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl