Aan huis bezorging

R

Snelle service

Klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment

Marmer vloeren polijsten prijs

U wilt graag uw marmer vloeren laten polijsten voor een scherpe prijs, maar wel met een goede kwaliteit. Daar heeft u een betrouwbare en ervaren partij voor nodig. Neem contact op met Alblas Vloeren, al meer dan 10 jaar een ervaren speler in vloeren. U kunt bij ons nieuwe vloeren aanschaffen, maar wij zijn er ook voor het onderhouden van uw vloeren. We geven u altijd advies op maat.

Marmer vloeren laten polijsten voor een scherpe prijs

U wilt natuurlijk geen hoge prijs betalen voor het laten polijsten van uw marmer vloeren. Daarom schakelt u een specialist in die eerlijke prijzen rekent en toch zorgt voor een uitstekende kwaliteit. Bij Alblas Vloeren vindt u deze gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Geen enkele marmeren vloer is identiek omdat marmer een natuurlijk product is. Het heeft een luxe uitstraling en is in veel variaties en kleuren verkrijgbaar, maar het heeft wel veel onderhoud nodig om de mooie glans te blijven behouden. Nadat u door ons uw marmeren vloer heeft laten polijsten glanst deze weer als nieuw en kan deze weer jarenlang mee.

Schakel ons in

U schakelt dus Alblas Vloeren in als u uw marmer vloeren wilt laten polijsten voor een scherpe prijs. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u graag een advies op maat. Neem voor meer informatie, om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken contact met ons op door te bellen naar 0180 – 55 09 89.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*
Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl