U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Het onderhouden van een epoxy vloer

Wilt u de epoxy vloer van uw bedrijfspand laten reinigen of renoveren? Wij zijn specialist in het reinigen, onderhouden en beschermen van epoxy vloeren. Dit type vloer is ideaal als werkvloer en twee keer zo hard als beton. Het is dus geen probleem als u zware voorwerpen op deze soort vloer laat vallen, maar ook dit type vloeren dient goed onderhouden en beschermd te worden. Onze specialisten komen graag bij u langs om de vloer te bekijken. Aan de hand van deze inspectie bepalen wij wat de beste mogelijkheden zijn voor de bescherming en reiniging van uw vloer. Daarnaast is het mogelijk om een AntiSlip bescherming toe te laten voegen.

De voordelen van een epoxy vloer

Epoxy vloeren zijn bestand tegen zweer zware belasting, naadloos, vloeistofdicht, slijtvast en ruimte vergrotend. Het is dus vrij logisch dat deze vloersoort vooral geplaatst wordt in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan belastbaarheid en veiligheid. U zult epoxy vloeren daarom vooral terug zien in werkplaatsen, magazijnen en parkeergarages.

Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden voor het onderhouden van uw vloer of kom langs bij onze showroom in Krimpen aan den IJssel. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl