U kunt bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van al uw vloeren.

Kenmerken van coating

In het verleden werd coating voornamelijk toegepast op vloeren in magazijnen, garages en showrooms. Tegenwoordig wordt het ook steeds vaker aangebracht op vloeren in woningen. Een coating wordt meestal aangebracht ter bescherming van de vloer, maar kan ook zorgen voor glans of om de stroefheid te verminderen of juist te vergroten. Coating zorgt ervoor dat de vloer net iets dikker wordt. Wilt u weten wat voor type coating uw vloer het beste kan beschermen? Kom bij ons in de showroom in Krimpen aan den IJssel langs of bel om direct een afspraak te maken met een van de specialisten.

De voordelen van een coating

Een coating wordt steeds vaker toegepast in zowel woningen als bedrijfspanden. Dit heeft te maken met de gunstige eigenschappen die het heeft op de levensduur van verschillende vloersoorten. Een coating is bovendien hygiënisch en veilig en kan op veel verschillende vloeren aangebracht worden. Hoe vlakker uw ondergrond is, hoe beter het eindresultaat is.

Door te kiezen voor een coating met een strakke uitstraling oogt de vloer zeer modern en is hij toepasbaar in vele woonsituaties. Daarnaast kunt u er ook vloeren antislip mee afwerken. Een coating zorgt dus niet alleen voor de bescherming van uw vloer, maar is ook zeer praktisch.

Onderhouden van uw coating

Een coating zorgt niet alleen voor hygiëne en veiligheid, maar is ook makkelijk in onderhoud. Door de gesloten structuur van bindmiddelen wordt er geen vuil en vocht opgenomen. Dweilen is vaak voldoende om de vloer te reinigen en het gebruik van eventuele boenmachines zorgt niet voor problemen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak maken met onze specialisten uit Krimpen aan den IJssel? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Alblasvloeren

Van Utrechtweg 71
2921 LN Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoon: 0180 - 55 09 89
Email: info@alblasvloeren.nl