Houten vloeren Zuid Holland

Bent u op zoek naar een professionele partij voor het aanleggen van houten vloeren in de omgeving van Zuid Holland? Dan bent u, al meer dan tien jaar, bij Alblas Vloeren aan het juiste adres. Bij ons kunt u nieuwe houten vloeren kopen, maar wij zijn er ook voor onderhoud en het leggen ervan. Wij hebben een erg compleet assortiment en leveren altijd een betrouwbare en flexibele service. Daarnaast adviseren we u graag over de juiste vloeren voor uw toepassing.

Houten vloeren laten leggen door Alblas Vloeren in Zuid Holland

Wij opereren vanuit Krimpen aan den IJssel; u kunt bij ons dus uitermate goed terecht om houten vloeren te kopen en te laten leggen in de omgeving van Zuid Holland. We hebben veel verschillende soorten nieuwe houten vloeren van diverse merken. Zo zijn we officiële dealer van het Your Floor® concept. Hierbij kunt u via onze website zelf uw vloer samenstellen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u liever eerst met eigen ogen onze houten vloeren bekijken, kom dan naar onze showroom in Krimpen aan den IJssel, Zuid Holland. U vindt onze showroom aan de van Utrechtweg 71. Onze medewerkers staan daar klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180 – 55 09 89.

Stel gerust al uw vragen hieronder:

Velden met * zijn verplicht