Expert op het gebied van vinyl vloeren

Vinyl en PVC zijn twee zeer vergelijkbare soorten vloeren. Vinyl heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en heeft tegenwoordig de uitstraling van een houten vloer. Eén van de voordelen van vinyl is de scherpe prijs. Daarnaast is vinyl:

  • Geluidsdempend
  • Slijtvast
  • Comfortabel
  • Gemakkelijk schoon te houden

Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de voordelen van dit type vloerbedekking. Daarnaast kunnen wij u ook meer informatie geven over de verschillende soorten vinyl die op de markt zijn. Bij ons kunt u onder andere terecht voor klik vinyl.

Het onderhouden van een vinyl vloer

Ondanks het feit dat een vinyl vloer slijtvast en gemakkelijk schoon te houden is. Kunnen er altijd kleine beschadigingen optreden. Voorkom deze mankementen door uw vloer te beschermen tegen scherpe voorwerpen en dergelijke. De eerste stap in de goede richting zet u door viltjes te plaatsen onder uw meubelen. Hiermee voorkomt u dat uw vloer zal beschadigen door het schuiven van uw stoelen of tafels. Wij raden u tevens aan om uw vloer dagelijks of wekelijks schoon te maken met de stofzuiger en dweil. Op deze manier blijft u vloer het mooist. Als u een vinyl vloer door ons heeft laten leggen kunt u in de regio Krimpen aan den IJssel ook een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan periodiek bij u langs om uw vloer te onderhouden en grondig te reinigen.