Houd het tapijt in uw woning mooi

Als uw woning is voorzien van tapijt bent u bij ons aan het juiste adres. Van tapijttegels tot op maat gemaakt tapijt, bij Alblas Vloeren kunnen wij het voor u reinigen en onderhouden. Heeft u vervelende vlekken in uw tapijt die er niet meer uitgaan? Onze specialisten zijn gespecialiseerd in vlekkenverwijdering. Daarnaast maken wij graag een gratis offerte voor u, waarin rekening wordt gehouden met uw wensen en budget.

Onderhoud en reiniging

In veel kantoren en woningen ligt tapijt. Met tapijt zorgt u met warme en zachte materialen voor onder andere een comfortabele woonsituatie. De belangrijkste voordelen zijn onder andere:

  • Geluiddempend
  • Comfortabel gevoel door zachte ondergrond
  • Goede warmte isolatie, dus minder energieverbruik
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stroef en slijtvast

Naast alle voordelen die hierboven genoemd worden, heeft het als nadeel dat het snel vuil wordt. Een omgevallen glas drinken of schoenen die onder de modder zitten zorgen al snel voor vervelende vlekken die u niet gemakkelijk uit het tapijt kunt verwijderen. Voor de reiniging van uw tapijt schakelt u daarom een specialist van ons in. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vlekken, maar zijn ook in te schakelen voor het onderhouden van uw tapijt. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw vloer mooi en functioneel blijft.

Wilt u uw vloer door ons laten onderhouden? Onze specialisten kiezen aan de hand van de functie van de ruimte voor de juiste methode. Wij maken gebruik van de volgende methoden om uw tapijt te reinigen en onderhouden:

  • Sproei-extractie reiniging
  • Bonnet reiniging

U kunt niet alleen bij ons in Krimpen aan den IJssel terecht voor eenmalige reiniging van uw tapijt: wij bieden u ook een meerjarenplan aan. Dit zal volgens een vaste frequentie of op afroep gebeuren. Vraag naar de mogelijkheden.