Tapijt reinigen

Tapijt heeft naast de voordelen zoals een comfortabel woongenot en een goede warmte isolatie ook de eigenschap snel vuil te worden. Heeft u een glas rode wijn op uw tapijt laten vallen? Of bent u per ongeluk met vieze schoenen uw woning binnen gelopen? Schakel dan een specialist van Alblas Vloeren in. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vlekken en kunnen daarnaast uw tapijt vakkundig onderhouden. Op deze manier blijft uw tapijt in goede staat en zullen er geen nare kringen ontstaan.

Welke methoden gebruiken wij?

Als u in de regio Krimpen aan den IJssel woont kunt u onze specialisten inschakelen voor onderhoud of reiniging van uw tapijt. Wij komen graag bij u langs om op een rijtje te zetten wat er allemaal gereinigd moet worden. Aan de hand daarvan beslissen wij wat de juiste methode is om uw tapijt te reinigen. Onze methoden voor tapijt reinigen zijn:

  • Bonnet reiniging
  • Sproei-extractie reiniging
  • Droogreiniging
  • Rhotowash

Elke methode past bij een bepaalde soort vlek of ondergrond. Heeft u te maken met vlekken in uw tapijt? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten en laat uw tapijt vakkundig reinigen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor eenmalige reiniging van uw tapijt. Wij bieden u periodiek onderhoud van uw tapijt. Dit kan volgens een vaste frequentie of op afroep. Wilt u uw gehele tapijt grondig laten reinigen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.