Stenen vloeren vergen goed onderhoud

Alblas Vloeren heeft vakmannen in dienst die u alles kunnen vertellen over stenen vloeren. Van natuursteen en marmer tot plavuizen van leisteen en terracotta voor binnen of buiten; wij kunnen het voor u onderhouden en mooi houden. Er zijn veel verschillende soorten stenen vloeren. Wij kunnen al deze soorten voor u reinigen, renoveren en onderhouden. U kunt bij ons bovendien terecht voor een deskundig advies. Aan de hand van uw wensen en budget kunnen wij tevens een vrijblijvende offerte voor u opstellen waarin verschillende mogelijkheden worden besproken.

Waarom kiest u voor een stenen vloer?

De meningen over stenen vloeren verschillen nogal. De ene persoon vindt het er kil en sfeerloos uitzien. De andere persoon vindt dat een stenen vloer juist voor een mooie en strakke uitstraling zorgt. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een stenen vloer?

  • Voelt natuurlijk en prettig aan
  • Is in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarming
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Weinig onderhoud
  • Vast en zwevend te leggen
  • Gebruiksvriendelijk

Onderhouden van een stenen vloer

Om de glans en uitstraling van een stenen vloer te behouden dient u deze regelmatig te onderhouden. Dit kunt u zelf doen, maar dit kunt u ook uitbesteden aan een specialist. Alblas Vloeren heeft de beschikking over professionele apparatuur en kan ervoor zorgen dat uw stenen vloer er weer als nieuw uitziet. Wacht nooit lang met het onderhouden of renoveren van uw stenen vloer. Anders kunnen de kosten hoog oplopen.

Wilt u meer weten over de voordelen van een stenenvloer? Of deze graag eens in het echt bekijken? In onze showroom in Krimpen aan den IJssel kunt u rustig alle verschillende soorten stenen vloeren uit ons assortiment bekijken. Neem dan contact met ons op. U kunt onze specialisten zowel telefonisch als via ons contactformulier bereiken.