Nieuwe vloer kopen

Wij zijn uw specialist in vloeronderhoud en reparatie, maar kunnen ook nieuwe vloeren leveren en plaatsen. Bij ons kunt u terecht voor het kopen en laten leggen van nieuwe houten, laminaat of kunststof vloeren. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Voor het bezichtigen van ons assortiment bent u altijd welkom in onze showroom in Krimpen aan den IJssel. Aan de hand van uw wensen en behoeften geven we u gedegen advies. Hieronder vindt u de merken die wij leveren.

Het Your Floor® concept

Vanaf september 2013 nemen wij als speciaal geselecteerde dealer deel aan een nieuw vloerconcept Your Floor®. Your Floor® is een uniek concept in top merkvloeren dat alleen te verkrijgen is bij speciaal geselecteerde dealers. Met dit concept bieden we u de mogelijkheid om via de website uw vloer uit te zoeken. Liever de vloeren eerst even bekijken? Dan kunt u langskomen in onze showroom. We hebben hier altijd alle vloersoorten op voorraad om u een goede impressie te kunnen geven.

Onze andere merken vloeren

Wij zijn vloerspecialisten met jarenlange ervaring met het verkopen en plaatsen van verschillende typen vloeren. Wij leveren vloeren aan zowel bedrijven als particulieren. Wij werken, naast het Your Floor® concept, met onder andere de volgende merken:
kaindl  HARO[1]  douwes  beauti-floor    

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan direct of kom een kijkje nemen in onze showroom!