Wij leggen uw laminaat professioneel

In de regio Krimpen aan den IJssel kunt u bij Alblas Vloeren terecht voor vele soorten vloeren, waaronder ook laminaat. Of u nu laminaat in uw woning of bedrijfspand wilt laten plaatsen; wij staan voor u klaar. Dankzij ons brede assortiment en onze ruime voorraad zit ook uw gewenste vloersoort er tussen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de levering van uw laminaat vloer; onze specialisten weten ook precies hoe ze deze vloeren moet leggen en zijn u graag van dienst.

De voordelen van laminaat

Tegenwoordig kunt u laminaat bijna niet onderscheiden van een echte houten vloer. Het grote verschil is de prijs: laminaat is voordelig en voor ieder budget toegankelijk. Daarnaast is laminaat snel en eenvoudig te leggen, voor u het weet ligt er een nieuwe vloer in uw woning. Kom eens langs in onze showroom om alle soorten en kleuren eens rustig te bekijken. Wij kunnen u voorzien van een advies en aangeven welke kleurtint het beste bij uw woonsituatie past. Het is tevens mogelijk om verschillende kleurstralen mee te nemen, zodat u thuis kunt kijken of de kleur past bij de rest van uw interieur. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Wij zien u graag terug in onze showroom.

Zelf laminaat leggen?

Wilt u laminaat kopen, maar wilt u dat graag zelf leggen? Ook de doe-het-zelver kan uitstekend bij ons terecht. We voorzien u graag van advies en kunnen veel verschillende soorten laminaat vloeren leveren.