Het plaatsen van uw houten vloer

Wij zijn uw specialist op het gebied van houten vloeren. In onze showroom in Krimpen aan den IJssel kunt u ons assortiment in alle rust bekijken. Onze vakmannen zijn bekend met vele soorten houten vloeren en kunnen u tevens voorzien van een deskundig advies. Tijdens een adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en komen we met een aantal voorbeelden die hierbij aansluiten. U kunt op deze manier in samenwerking met ons uw ideale houten vloer kiezen.

Renovatie, reparatie en onderhoud van uw houten vloer

Onze vakmannen plaatsen niet alleen uw houten vloer, maar renoveren, repareren en onderhouden deze ook voor u. Geef uw houten vloer een tweede leven en schakel ons in voor vakkundige renovatie of reparatie. Allereerst zullen wij uw vloer stofvrij schuren en afwerken in de gewenste vorm. Daarna werken wij de vloeren af met olie, hardwasolie of lak. Deze afwerking geeft uw vloer een transparante bescherming. U kunt zelf kiezen welke laksoort gebruikt gaat worden en hoe hoog de glansgraad is.Ook kunnen wij uw vloer aankleuren met sfeertinten. Uw houten vloer ziet er na de behandeling weer als nieuw uit.

Bij ons kunt u na de renovatie ook rekenen op service. Wij leveren bijvoorbeeld bijpassende plinten en afwerklijsten voor uw houten vloer. Daarnaast kunnen wij u ook verschillende oplossingen bieden om krassen en dergelijke te voorkomen.

U kunt voor het onderhoud van uw houten vloeren ook bij ons terecht. Het is mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Onze specialisten komen dan periodiek bij u langs om uw vloer te onderhouden. Informeer naar de mogelijkheden of vraag gratis een offerte aan.

Nieuwe houten vloeren

Wij leveren in de regio Krimpen aan den Ijssel vloeren aan zowel bedrijven als particulieren. Door de ervaring die onze vakmannen in de loop der jaren hebben opgedaan kunnen zij ook uw vloer vakkundig plaatsen. Wij leveren en plaatsen onder andere de volgende nieuwe houten vloeren:

  • Multiplank vloeren
    Dit is een vloer van multiplex met een toplaag van massief hout
  • Lamelparket vloeren
    Dit is een houten vloer die bestaat uit meerdere lagen en een massieve toplaag

Onze specialisten plaatsen deze vloeren zwevend in combinatie met een geschikte ondervloer. U kunt er ook voor kiezen dat uw nieuwe houten vloer verlijmd wordt. Alblas Vloeren kan u ook van dienst zijn als u traditioneel parket wilt laten plaatsen. Hier hanteren onze specialisten verschillende technieken voor.

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van houten vloeren? Of zoekt u een specialist die uw houten vloer kan onderhouden? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en zorgen altijd voor een passende oplossing.