De vloerenspecialist in Zoetermeer

Alblas Vloeren is uw vloerenspecialist in Zoetermeer en omgeving. Van hout tot kunststof en van steen tot tapijt: wij hebben er ruime ervaring mee. U kunt bij ons terecht voor de aanleg, renovatie, onderhoud en reparatie van vloeren. Uw wensen staan centraal bij ons. Daarnaast kunnen wij u een snelle service verzekeren, omdat wij korte lijnen hebben met de producten van onze vloeren.

Adviesgesprek

Maak een afspraak met onze medewerkers in onze showroom en zij zullen u voorzien van deskundig advies. Tijdens dit adviesgesprek luisteren wij naar uw wensen en laten u direct een aantal voorbeelden zien van vloeren die hierbij aansluiten. Op deze manier werken wij samen met u, om de ideale vloer te kiezen, of dit nou bijvoorbeeld kunststof of houten vloeren zijn.

Contact met Alblas Vloeren in Zoetermeer

Wij zijn uw specialist op het gebied van vloeren in Zoetermeer. Heeft u vragen of wilt u meer weten over uw mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen bieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen met 0180 – 55 09 89. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt uw vraag ook stellen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier