Vloeren expert in Schoonhoven

Zoekt u in Schoonhoven of in de omgeving van Schoonhoven een vloerexpert voor de levering van uw nieuwe vloer? Dan kunt u Alblas Vloeren inschakelen. Dankzij ons ruime assortiment aan vloeren zit er altijd een vloer bij die helemaal voldoet aan uw wensen. Wij hebben vakmannen in dienst die jarenlange ervaring hebben met het plaatsen van houten en kunststof vloeren. Onze specialisten zijn daarnaast op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben de beschikking over moderne gereedschappen. Heeft u nog geen idee welke vloersoort u wilt laten plaatsen? Maak dan een afspraak met een van onze vloerexperts. Deze expert kan u voorzien van een vakkundig advies en u helpen met het maken van de juiste keuze.

Reparatie van vloeren

U kunt bij Alblas Vloeren ook terecht voor de reparatie of renovatie van verschillende soorten vloeren. Ook voor uw beschadigde vloer hebben wij een passende oplossing. U kunt onder andere bij onze specialisten terecht voor:

  • Schuren en afwerken houten vloeren
  • Slijpen en polijsten natuursteen vloeren
  • Schuren en coaten industriële vloeren

Deze werkzaamheden kunt u het beste door een vakman uit laten voeren. Wij hebben specialisten in dienst die breed zijn opgeleid en precies weten hoe ze uw vloer moeten repareren. Bij ons bent u verzekerd van een vakkundig en nauwkeurig afgewerkt eindresultaat.

Contact met uw vloerexpert

Wilt u een afspraak maken met een vloerexpert of een deskundig advies ontvangen? Bel dan naar 0180 – 55 09 89 en kom in contact met één van onze medewerkers. Deze kunnen direct een afspraak maken met een van onze experts of ,indien mogelijk, uw vraag beantwoorden. In de regio Schoonhoven kunt u op ons rekenen.

Als u een gratis offerte aan wilt vragen kunt u ook bij ons terecht. Vul uw wensen en andere gegevens in op onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier