Vloeren expert Nieuwerkerk aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand bent u bij Alblas Vloeren aan het juist adres. In de regio Nieuwerkerk aan den IJssel leveren en plaatsen wij verschillende soorten vloeren. Van houten vloer tot kunststof vloer, bij ons vindt u het allemaal. In het verleden waren er maar een paar soorten vloeren waar u uit kon kiezen, dit is tegenwoordig wel anders. Een houten vloer is klassiek en veelzijdig, terwijl een kunststofvloer in de meeste gevallen zeer praktisch is. Naast deze twee soorten vloeren onderhouden wij ook stenen vloeren.

Wilt u weten welke vloersoort het beste bij uw woonsituatie past? Maak dan een afspraak met een van onze vloerspecialisten. Wij luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw budget.

Onderhoud van uw vloer

Regelmatig onderhoud van uw vloer is belangrijk. Met professioneel onderhoud zorgt u er niet alleen voor dat uw vloer in goede en mooie staat blijft. De levensduur van uw vloer zal ook verlengen. Bij ons kunt u uw vloer eenmalig laten onderhouden, maar het is ook mogelijk om een meerjarenplan af te sluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw vloer volgens een vast programma in conditie blijft. Onze specialisten komen onder andere bij u langs om uw vloer te reinigen en behandelen.

Contact met uw vloerspecialist

Wilt u een meerjarenplan voor onderhoud afsluiten? Of meer informatie ontvangen over de verschillende vloersoorten die wij in ons assortiment hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 – 55 09 89. Wij zijn daarnaast ook via onderstaand contactformulier te bereiken. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u op ons rekenen als het gaat om vloeren!

Contactformulier