Uw vloeren expert in Gouda

Bent u op zoek naar een vloerspecialist die werkzaam is in Gouda? Dan bent u bij Alblas Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van verschillende soorten vloeren. U kunt onder andere bij ons terecht voor de levering van houten, laminaat en PVC vloeren. Maar wij onderhouden ook stenen vloeren, tapijt, linoleum of rubber. Weet u niet welke vloersoort geschikt is voor de ruimtes in uw woning? Onze specialisten kunnen u voorzien van deskundig advies en houden altijd rekening met uw wensen.

Renovatie van uw vloer

Een vloer gaat als u deze goed onderhoud jaren mee. Toch kan het gebeuren dat er in de loop der jaren beschadigingen optreden. Daarom kunt u niet alleen bij ons terecht voor de levering en plaatsing van uw vloer, maar ook voor renovatie. Als u uw vloer laat renoveren kunt u flink wat kosten besparen, omdat u uw vloer niet in zijn geheel hoeft laten te vervangen. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en middelen voor het uitvoeren van renovaties. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitziet.Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor renovatie? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten.

Contact met uw vloerspecialist

Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen? Of uw huidige vloer door een specialist laten renoveren of repareren? Neem dan contact met Alblas Vloeren op. Wij zijn u Gouda en in de omgeving van Gouda graag van dienst. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 – 55 09 89. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord en zorgt ervoor dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Het is daarnaast ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit kunt u telefonisch doen, maar ook via onderstaand contactformulier.

Contactformulier