Uw vloerenspecialist in Dordrecht

Heeft u een nieuwe vloer nodig? Woont u in de buurt van Dordrecht? Alblas Vloeren staat voor u klaar! Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren, plaatsen en onderhouden van allerlei soorten vloeren. Van hout tot kunststof en van steen tot tapijt. Daarnaast kunnen wij ook uw vloeren onderhouden en repareren en voeren wij vloerrenovatie uit. De wensen van de klanten staan bij ons op nummer één en u kunt te allen tijde rekenen op uitstekende service. Onze specialisten geven u deskundig advies en zullen aan de hand van uw wensen en budget een offerte opstellen.

Soorten vloeren

Ongeacht welke soort vloer u zoekt, wij leveren enkel topkwaliteit. Van zowel tapijt, kunststoffen, stenen en houten vloeren. Ook weten wij uitstekend welke manier van reiniging en onderhoud het best aansluit bij welke vloer. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen over vloeren.

Contact met Alblas Vloeren in Dordrecht

In de omgeving van Dordrecht zijn wij uw vloerspecialist. Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over uw mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen met 0180 – 55 09 89. Onze medewerkers helpen u graag. U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Contactformulier