Vloeren in Capelle aan den IJssel

De uitstraling en sfeer van uw woning worden mede bepaald door uw vloer. Schakel daarom een specialist in als u een nieuwe vloer in uw woning wilt laten plaatsen. Deze kan u precies vertellen welke vloersoort past bij uw wensen en budget. In Capelle aan den IJssel zijn wij uw specialist op het gebied van veel soorten vloeren. Van hout, laminaat tot PVC, in ons assortiment kunt u het terug vinden. Zodra uw vloer bij ons geleverd is kunnen wij deze voor u in uw woning plaatsen. Ook voor de nazorg kunt u bij ons terecht. Onze specialisten kunnen namelijk ook uw vloer onderhouden, renoveren en repareren.

Onze vloersoorten

Bij Alblas Vloeren kunt u rekenen op vloeren van hoogstaande kwaliteit. Onze specialisten kunnen uw woning of bedrijfspand vakkundig voorzien van verschillende soorten vloeren. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Houten vloeren
    Houten planken en parket
  • Kunststof vloeren
    Laminaat en PVC

Alle andere typen vloeren leveren en plaatsen we niet, maar kunnen we wel voor u onderhouden of renoveren. Dus is uw stenen vloer aan renovatie toe of moet uw tapijt gereinigd worden? Als vloerspecialist helpen we u hier graag bij. De wens van de klant staat bij ons op nummer één. Maak dus gerust een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met uw vloerspecialist

U kunt niet alleen bij ons terecht voor werkzaamheden op het gebied van vloeren. Wij zijn ook uw specialist als het gaat om het geven van deskundig advies. In de regio Capelle aan den IJssel zijn wij uw allround en ervaren vloerspecialist. Wilt u meer weten over de vloeren die wij u kunnen leveren? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180 – 55 09 89. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. U kunt via onderstaand contactformulier ook een vraag stellen of een verzoek tot een afspraak indienen.

Contactformulier