Vloeren specialist in Barendrecht

Alblas Vloeren is uw specialist op het gebied van vloeren in de regio Barendrecht. U kunt bij ons terecht voor de levering van vele soorten vloeren. Wij begrijpen als geen ander dat u door de ruime keuze op het gebied van vloeren niet weet welke soort u moet kiezen. Daarom hebben wij deze voor u op een rijtje gezet. Bij ons kunt u rekenen op vloeren van hoogstaande kwaliteit en heeft u onder andere de keuze uit:

  • Houten vloeren
    Parket
  • Kunststof vloeren
    Laminaat en PVC

Voor alle andere type vloeren kunnen we deskundig onderhoud bieden. Staat uw gewenste vloer hier niet tussen? Informeer dan vrijblijvend naar de andere mogelijkheden die wij u eventueel kunnen bieden. Wilt u uw woning wel voorzien van een van de bovengenoemde vloeren? Zodra u de keuze gemaakt heeft en de vloer bij ons geleverd is kunnen wij deze voor u in uw woning plaatsen. Ook voor de nazorg kunt u bij ons terecht. Onze specialisten kunnen namelijk ook uw vloer onderhouden, renoveren en repareren.

Deskundig advies

U kunt niet alleen bij ons terecht voor werkzaamheden op het gebied van vloeren. Wij zijn ook uw expert als het gaat om het geven van deskundig advies. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren, plaatsen en onderhouden van vloeren. Inmiddels weten wij dus precies welke vloersoort bij welke leefsituatie past.

Contact met uw vloerspecialist

In Barendrecht en in de omgeving van Barendrecht zijn wij uw veelzijdige vloerspecialist. Wilt u meer weten over de vloeren die wij u kunnen leveren en plaatsen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180 – 55 09 89. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. U kunt via onderstaand contactformulier ook een vraag stellen of een verzoek tot een afspraak indienen.

Contactformulier