Uw vloeren specialist in Alblasserdam

Zoekt u in de regio Alblasserdam een vloerspecialist? Dan staat de specialisten van Alblas Vloeren voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met het leveren, plaatsen en onderhouden van verschillende soorten vloeren kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en u de vloer bezorgen die u zoekt. Bij ons staan de wensen van onze klanten op nummer één, maar wij zullen het u ook eerlijk vertellen wanneer een bepaalde wens niet mogelijk is. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten om uw wensen te bespreken.

Renovatie van uw vloer

In de loop der jaren kan uw vloer beschadigingen oplopen. Dit kunt u met goed en vakkundig onderhoud voorkomen. Onze specialisten hebben ervaring met het renoveren, onderhouden en repareren van verschillende soorten vloeren. Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor renovatie? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat een specialist de situatie van uw vloer inspecteert en een offerte voor u opstelt. In deze offerte komen alle werkzaamheden en kosten naar voren. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat u zo min mogelijk overlast zult ondervinden van de uitgevoerde werkzaamheden. Dankzij de juiste middelen en onze nauwkeurige werkwijze zal uw vloer er weer als nieuw uitzien.

Contact met uw vloerspecialist

Bent u op zoek naar een specialist voor de renovatie van uw vloer? Of wilt u een geheel nieuwe vloer laten plaatsen in uw woning:? Neem dan contact met uw vloerspecialist op. In Alblasserdam en in de omgeving van Alblasserdam kunt u op ons rekenen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0180 – 55 09 89. Daarnaast kunt u via onderstaand contactformulier ook contact met ons opnemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Contactformulier